De ce franciza?

Ai decis deci ca vrei sa investesti in videochat, una dintre putinele afaceri care iti pot oferi o rentabilitate ridicata, recuperarea rapida a investitiei si perspective pozitive pe termen mediu si lung.

page_2_think
Poti face un studio de la zero, singur si poti invata si improviza din mers. Ai sanse sa te descurci, dupa cum ai sanse sa nu reusesti. Atunci cand vei avea intrebari sau nevoie de ajutor iti va fi greu sa le gasesti. Dar, cel mai important, vei face o multime de greseli si vei pierde multi bani si timp pana vei gasi drumul cel bun.
page_2_hands
Poti apela la o franciza, primind in schimb toate informatiile de care ai nevoie, planurile de afaceri, solutiile tehnice si de design, training-ul echipei de suport si al tau personal ca antreprenor, un brand puternic si serios, ajutor in recrutare si tot ce ai nevoie pentru a reusi.
franciza inseamna costuri initiale de achizitie si redevente lunare, dar iti aduce economii si beneficii suplimentare, care depasesc mult aceste costuri. O franciza iti salveaza primii 3 ani de incercari si te scapa de primele 2 falimente.

Franciza Videochat iti garanteaza ca:

page_2_money
Vei face profit in maxim 6-7 luni de la deschidere, iar intr-un an vei atinge o cifra de afaceri lunara egala cu investitia initiala (100.000 – 200.000 eur).
page_2_chart
Iti vei recupera integral  investitia initiala dupa primii 1,5 pana la
maxim 2 ani.
page_3_piechart
Vei obtine un profit mediu lunar de aproximativ 10-15% din cifra de afaceri, constant in tot anul.
Evident, pentru a obtine un profit mediu lunar dupa amortizare intre 20.000 si 30.000 de euro (in functie de dimeniunea studioului), va trebui sa te implici in afacerea ta, sa respecti toate regulile si  procedurile din manualul de franciza. Este esential sa ai experienta in lucrul cu oamenii, in organizarea si conducerea unui proiect/afaceri. Nu ai nevoie de experienta in videochat, odata devenit francizat vei primi:
  • studiu de piata in orasul unde vrei sa deschizi studioul, pentru a determina potentialul si dimensiunea optima;
  • asistenta in alegerea si amenajarea sediului, arhitect dedicat, preturi de achizitie negociate la nivel national;
  • planul de afaceri adaptat cazului tau concret, cu detalii exacte pentru primele 60 de luni (5 ani);
  • ajutor in angajarea personalului initial de suport + training-ul complet al acestuia si al tau, o luna intr-un studio functional si rentabil pentru a invata practic toate task-urile;
  • suport permanent pentru o relatie preferentiala cu cele mai bune situri din lume si intalniri trimestiale cu celelalte echipe din tara pentru inovatie si schimb de experienta;
  • manualul de marketing si recrutare modele la nivel local  + pagina dedicata pe situl  national;
  • ajutor permanent in recrutarea modelelor, prin proiectele de marketing la nivel national derulate impreuna de francizor si toti francizatii.